Безкоштовна доставка від 10000 грн.
Знижки на відправлення по Україні

ТОП-10 популярних диванів на MebelMarket

М’які меблі забезпечують затишок і комфорт в оселі. Оскільки людина проводить третину свого часу уві сні, дивани та крісла прямо впливають на наше самопочуття. Тому варто звернутися по допомогу до консультантів MebelMarket, перш ніж купити диван.

Комфорт і стиль - основні критерії вибору дивана

Оформлення внутрішнього простору кімнати – складний процес, в якому кожна деталь має значення. Меблі мають гармоніювати між собою, забезпечуючи не лише естетичність, а й практичність. При виборі м'яких меблів важливо враховувати їхній зовнішній вигляд і стиль, а також функціональність і стійкість до пошкоджень. Щоб забезпечити довговічність і комфорт використання, важливо ретельно обирати меблі, і в цьому вам допоможе наш інтернет-магазин.

ТОП-10 диванів від MebelMarket

На сайті магазину найбільшу популярність мають такі моделі:

  1. Диван Смарт. Комфортна та ергономічна модель, що легко розкладається. Має зручну спинку, оптимальну для сидіння. В дивані передбачена висувна ніша, в якій можна зберігати постільну білизну та речі повсякденного вжитку.

 

2. Диван Марко. Надзвичайно м’який та комфортний варіант у стилі лофт. Модель, що підходить для приміщень, де є достатньо простору. Її габарити: 252*105*90. Виріб розкладається, утворюючи просторе двоспальне місце. 

3. Диван Стенлі. Приваблива модель у стилі мінімалізм, що призначена для встановлення в невеликих приміщеннях. Це розкладна модель з невеликою нішею для зберігання речей.

4. Диван Томас. М’який ергономічний виріб з розкладним механізмом і місткою нішею. Укомплектований подушками різних розмірів, що робить модель ще комфортнішою та привабливішою.

5. Диван Еко. Оригінальна модель, що забезпечує комфорт і стиль. Міцна й виготовлена з екологічно чистих матеріалів. Цей диван легко розкладається, створюючи зручне спальне місце.

6. Диван Токіо. Габарити - 240*100*85. Стильна модель зі зручними підлокітниками, виготовленими з міцного дерева. Якісна гідрофобна оббивка, на якій майже не утворюються плями. Розкладна модель, що надає зручне спальне місце для двох осіб.

7. Диван Оксі. Відмінна для відпочинку модель з габаритами 263*125*69. Ці меблі здатні перетворюватися в головний предмет інтер’єру. Диван не тільки стильний, а й функціональний: розкладається в просторе спальне місце для двох.

8. Диван Олівер. Модель, виконана в стилі лофт, що відповідає габаритам 215*108*80. Міцна та зручна конструкція, що швидко розкладається.

9. Диван Твістер. Модель з плавними охайними лініями, виконана в мінімалістичному стилі. Габарити - 220*100*85. 

10. Диван Клауд. Комфортна сучасна розкладна модель, що підходить для просторих кімнат з оригінальним інтер’єром. Габарити - 260*105*72.

На сайті представлена велика кількість моделей, серед яких ви знайдете ідеальний для себе варіант.

Переваги замовлення на нашому сайті

Ми пропонуємо виключно якісну продукцію за вигідними цінами. При виробництві дивани підлягають суворим перевіркам виробника, тому надається гарантія на кожну модель. У каталозі можна знайти дивани на будь-який смак, які стануть прикрасою інтер’єру вашої кімнати.

Доставка здійснюється всією Україною. Є можливість повернення чи обміну товару впродовж 14 днів після придбання.

Рекомендації щодо вибору дивана

Щоб вибрати ідеальний диван для щоденного використання, важливо звертати увагу на такі аспекти:

  1. Довговічність. Меблі мають відповідати вимогам якості.
  2. Функціональність. Диван повинен бути комфортним як для сидіння, так і для сну. Перед придбанням важливо перевірити механізм трансформації та якість спального місця.
  3. Дизайн. Обирайте колір і форму, які будуть гармоніювати з інтер'єром кімнати.

У нас ви знайдете оптимальний диван, який радуватиме вас протягом багатьох років.