Безкоштовна доставка від 10000 грн.
Знижки на відправлення по Україні

Топ-10 популярних ліжок від MebelMarket

Здоровий сон на зручному ліжку відіграє важливу роль у наповненні енергією впродовж усього дня та сприяє поліпшенню роботи мозку. Неможливо жити повноцінним життям, якщо постійно страждати від нестачі сну. Тож питання вибору спального місця має бути найголовнішим у житті людини.

На що звертати увагу під час вибору найкращого ліжка?

При виборі ліжка важливо враховувати зріст користувача. Рекомендується обирати модель, довжина якої щонайменше на 10 см перевищує зріст. Ширина визначається в лежачому положенні. Якщо вам комфортно розташовуватися на таких меблях з руками за головою, то ліжко є відмінним.

Стандартна прямокутна форма – найпоширеніша. Проте для створення інтер'єрної композиції можна вибрати круглу або овальну модель. Також існують ліжка у формі серця або квітки, але вони потребують більше місця в кімнаті, а постільну білизну для них доводиться купувати на замовлення. Перед вибором конкретного ліжка рекомендується ознайомитися з відгуками реальних клієнтів.

Кращі моделі ліжок

Усім нам важливо, щоб атмосфера в будинку була ідеальною. Навіть ліжко має бути не просто зручним, а й добре гармоніювати із загальною атмосферою спальні. Спеціально для клієнтів інтернет-магазину MebelMarket ми підібрали ТОП найкращих ліжок.

Ліжко "Бонні"

Відрізняється функціональністю та простотою в дизайні. Дерев’яний каркас моделі оббитий м'якою тканиною з усіх сторін, що створює візуальний ефект хмаринки. Перебуваючи на ліжку «Бонні», ви відчуватимете комфорт. Додаткову зручність у користуванні забезпечує підйомний механізм, що надає доступ до великої ніші для зберігання речей.

Відгуки користувачів про ліжко «Бонні» стверджують, що воно є ідеальним вибором для сімейної пари. 

Ліжко "Ресофт"

Хто сказав, що ліжко має бути лише зручним, а його естетика не має значення? Модель «Ресофт» є не просто комфортною для відпочинку. Для неї характерний неймовірний дизайн, який найбільш за все відзначають користувачі. Зручності ліжку надає підйомний механізм. 

Ліжко "Лайла"

Модель виконана з якісного каркасу та оббита міцною та м’якою тканиною. Ліжко стоїть на 4 ніжках з антиковзаючими накладками. Особливо реальні користувачі відмічають м’яке, зручне та привабливе узголів’я. 

Ліжко "Ольвія"

Це зручне ліжко з великою нішею для зберігання постільної білизни. Доступ до нього надає спеціальний підйомний механізм. Ліжко «Ольвія» користується високою популярністю завдяки зовнішнім характеристикам і невисокій ціні. 

Ліжко "Мілана"

Ця модель приваблює незвичним дизайном і гармонією ліній. Широке ліжко має нішу для зберігання речей, розділену на 2 відділення. Власники такого виробу відзначають його функціонал, простоту у використанні та догляді. 

Ліжко "Токіо дерев'яне"

Це модель, виконана в стилі мінімалізм. Має міцну дерев’яну основу, тож підходить для сімей з непосидючими дітьми. Саме здатність витримувати надзвичайні навантаження й відмічають користувачі ліжка. 

Ліжко "Комфорт металеве"

Це виріб з чіткими лініями. Міцності такому ліжку надає екологічно чистий метал найвищої якості. Згідно з відгуками користувачів, ці меблі забезпечують ідеальний сон вночі та прості в обслуговуванні.

Ліжко "Сіті шик"

Міцне, зручне та довговічне ліжко. Якісний каркас з усіх боків оббитий м’якою тканиною, що гарантує відсутність травматизації. Користувачі відзначають оригінальний дизайн, а асиметрія додає моделі певного шику.

Ліжко "Генрі шик"

Просте й водночас зручне ліжко, що має чітку геометрію та не потребує особливого обслуговування. Користувачі переконалися в його комфорті та довготривалості експлуатації.

Ліжко "Малібу"

До десятки кращих ліжок належить і модель «Малібу», що відрізняється ергономічністю та зручністю, які так цінуються нашими покупцями.

В інтернет-магазині MebelMarket представлений широкий вибір ліжок на будь-який смак за вигідними цінами. Тож звертайтесь, отримуйте поради від наших спеціалістів і купуйте найкращі меблі для свого дому.